“Life is like riding a bicycle. In order to keep your balance, you must keep moving.”

- Albert Einstein -

 

Albert Einstein zei het al; het leven is constant in beweging en we moeten vooruit moeten blijven gaan om in balans te blijven. Door je hart te volgen, door te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Na 21 jaar met mijn bedrijf 1 For All Events bedrijfsevenementen georganiseerd te hebben, ben ik aan de slag gegaan met mijn 2e passie; lesgeven in de Nederlandse taal. Al een aantal jaar was ik op vrijwillige basis taalcoach bij Vluchtelingenwerk in Heerlen. Naast het wegwijs maken van de statushouders in Nederland, gaf ik ook aanvullende Nederlandse taalles. In de Covid-periode waarin alles qua evenementen geannuleerd werd, heb ik de opleiding HBO Taalkunde gevolgd. Het weer studeren beviel zo goed en als vanzelf stroomde ik door naar de opleiding Docent NT2, Nederlands als tweede taal, bij Taalbureau Olijhoek en Valk in Den Haag. Mijn stageperiode vervulde ik met enthousiasme bij het Vista college in Zuid-Limburg.

In juli 2022 ben ik afgestudeerd en vanaf september 2022 ben ik parttime verbonden aan Maastricht University en geef ik met veel enthousiasme en plezier Nederlandse taallessen aan studenten, expats en medewerkers van de universiteit.

~ Carol Perri ~

 


'Je bent op je best, als je bent wie je bent'